The Korfball Experience
Duineveld (Groen Geel): ‘Het was onze wedstrijd, zo gaaf’
16 april, 2016

Groen Geel A1 landskampioen na overwinning op Fortuna/Delta Logistiek A1

Groen Geel A1 uit Wormer werd in de eerste wedstrijd in Ziggo Dome landskampioen bij de A-jeugd. In de finale wist het Fortuna/Delta Logistiek te verslaan met 26-16. Bij Groen Geel was Kevin Dik de uitblinker met maar liefst 10 doelpunten.

Iets na 15:00 uur begon de eerste wedstrijd in de Ziggo Dome, Groen Geel A1 tegen Fortuna/Delta Logistiek A1. Het was Fortuna dat in het begin van de wedstrijd de leiding nam, maar die werd snel overgenomen door Groen Geel. Na een 0-2 achterstand kwam Groen Geel op voorsprong. Bij rust stond de promovendus met 15-9 voor.

In de tweede helft was het Groen Geel dat direct de score opende en verder uitliep naar 18-9. Fortuna A1 wist daarna niet meer dichterbij te komen. Bij Groen Geel waren het Kevin Dik en Carlo de Vries die de meeste doelpunten maakte, maar uiteindelijk werd Kevin Dik topscorer van de finale met maar liefst 10 doelpunten. Bekijk een aantal foto’s van deze wedstrijd op onze Facebookpagina.

Groen Geel A1 gefeliciteerd!

Lees het volledige verslag op de website van NLKorfbal, mediapartner van het KNKV.

Fotografie: Erwin Bartman – Korfbalfoto.nl